miercuri, noiembrie 21, 2007

Da! Femeie!


Da, sunt femeie. Sunt femeie cand ma trezesc dimineata si stau in oglinda 10 minute sa ma machiez, in loc sa iau micul dejun. Sunt femeie cand schimb 2-3 bluze pentru ca nu se potrivesc cu pantalonii sau cu cerceii pe care am chef sa-i port in acea zi. Sunt femeie cand ma flateaza privirea admirativa a unui barbat bine. Sunt femeie cand sunt sensibila si ma supara o vorba aruncata mai mult sau mai putin in gluma. Sunt femeie cand vars lacrimi de dor sau de neputinta. Sau cand rad cu gura pana la urechi la un banc stupid; sau cand ma bucur ca e soare afara; sau cand mananc ciocolata fara sa-mi pese daca si unde se va depune.
Sunt atat de femeie cand bat magazinele doar pentru "window shopping" sau cand din prea mare elan cumpar tot ce-mi iese-n cale, chiar daca vor fi haine pe care in veci nu le voi purta sau lucruri pe care in veci nu le voi folosi. Sunt femeie si atunci cand tot ceea ce-mi doresc e o vorba de incurajare sau o imbratisare tacuta; sau un compliment, fie el si stangaci. Sunt femeie cand vorbesc despre mine si turui verzi si uscate, dar si atunci cand astept comunicare si de cealalta parte. Sunt femeie cand sper, cand las de la mine si uit de orgoliu, cand ma implic si dau totul din suflet. Chiar si atunci cand trantesc, cand jignesc, cand sunt razbunatoare si neintelegatoare, cand am fite si ambitii prostesti. Cand insist si cand las de la mine. Cand sunt romantica si citesc poezii sau carti "de gagici"; sau cand ma uit la chick-flicks cu Julia Roberts. Chiar si atunci cand sunt obsedata de-o melodie, care pe altii ii plictiseste, a lui Enrique.
Sunt femeie si atunci cand am chef sa joc fotbal sau sa ma bat (de cand imi doresc asta! :D; prietenii stiu de ce!). Sau cand (foarte rar, ce-i drept) mi-e dor sa port tocuri.
Sunt femeie cand astept si imi plac declaratiile. Sunt femeie cand iubesc!
Nu sunt perfecta, dar...da, sunt femeie zi de zi...

14 comentarii:

Anonim spunea...

Familiar things so far ...nothing new ( another woman talking;). Interesant ar fi un post intitulat : DA! Barbat! :) ma intreb ce s'ar afla sub titlu ..sau daca s'ar afla ceva ;))
Hopefully somebody gets challenged and will be willing to share :)

Oana Anca spunea...

Eu cred ca un post intitulat: Da! Barbat! ar contine atat; titlul :)

Anonim spunea...

poate ca noi n`avem nevoie de scuze noi n`avem nevoie de scuze :)


... dar o poza tot ar putea contine

Oana Anca spunea...

E-adevarat! Voi va balbaiti, intimidati de prea multa feminitate:)
Curioasa-s ce ar reprezenta poza...

Anonim spunea...

ce ar contine poza???...parca nu m'ar surprinde sa vad ultimul model de masina super-ultra-extra moderna si scumpa ... ;)) voi ce ziceti ??

Anonim spunea...

sper ca nu mi`ai modificat comentariul. nu`mi amintesc sa fi repetat asa aiurea. ceva s`a intamplat oricum. raspunsul meu s`a vrut:

PENTRU CA NOI N`AVEM NEVOIE DE SCUZE!

Anonim spunea...

Voi nu aveti nevoie de scuze, decat de justificari! ;)))

Anonim spunea...

...inseamna cam acelasi lucru ..doar ca nu presupune recunoasterea greselii ( asta ar insemna prea multa umilinta pt un barbat , I guess ;)

Oana Anca spunea...

Koma, pai na, e cenzura pe blogul asta :))) Femeie=dictatoare, nu?:)
Iar la faza cu masina e 1-0 la anonima:)))))))

Anonim spunea...

eu mă bucur pentru că ești femeie, doar pe ele le iubesc ;)

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Am gasit o carte care se numeste ,,Tot ce stiu barbatii despre femei " .Am deschis-o de curiozitate .Toate paginile erau ...goale ! Probabil trebuie data in dar barbatilor care sa completeze in ea pe masura ce descopera cate ceva despre femei :)
http://www.totcestiubarbatiidesprefemei.edituramms.ro/

elena spunea...

Sunteti rele cu ei!
Ma uimeste ca le iau apararea, pana si pe mine, totusi sunt si ei fiinte, trebuie sa le acordam incredere - sunt sigura ca stiu sa scrie tiiitlul, sa ataseze respectiva poooza, eventual si sa deschida caaartea, Anielle; cu putine indicatii s-ar putea sa inteleaga si de ce e goala ;)

V.I. King spunea...

Mie-mi face impresia ca feministele convinse ce au postat inaintea mea nici macar nu au citit cu atentie textul. Sau poate nu l-au priceput.

Oana Anca spunea...

Ei Gabi, nu tre sa fim rai :). Au luat si ele o bucatica din text si l-au exploatat. Ne-am dat si noi in petec putin si am prins la-nghesuiala un exemplar masculin.
Dar pe mine ma intereseaza parerea ta, asa c-o astept. :D