duminică, noiembrie 18, 2007

Jurnal de week-end

Nu-mi plac serile de duminica. Dintr-un singur motiv: vestesc sfarsitul week-end-ului. Si-n ultima vreme as vrea ca macar de 2 ori pe saptamana sa fie week-end. Simt ca se termina un an, simt toamna asta tarzie cu raceala si-nnorarile ei, asa ca ma bucur din plin de zilele si orele libere.
Ma gandesc la zilele care au trecut si chiar au fost faine. Cu putin din toate:
am iesit vineri seara si nu intr-un loc aglomerat sau trendy, ci intr-unul calm si cald, unde ne-am auzit unii pe altii, am povestit vrute si nevrute, am ras si am ascultat muzica buna; am ajuns putin si prin mall, dar cu tinta fixa, asa ca eu am profitat de minutele acelea si-am dat iama la Diverta. Finalitatea? (Ce mi-ar placea sa-ti vad fata!) Un nou roman al lui Levy :D. Ala care e asa trendy-n Franta si-l citesc toate gagicile. Numarul 4 in biblioteca mea. Din cate stiu mai am 2 sau 3 (traduse)ca sa-mi intregesc colectia :).
Sambata am fugit din Oradea. Chiar imi era dor de-o iesire in alt oras. Nu ma simt eu bine daca nu evadez cat mai des posibil; mai aproape, mai departe, nu conteaza: brambureala sa fie! Si n-a fost orice fel de brambureala, a fost una in care m-am rasfatat, nu gluma: am facut shopping si mi-am luat vrute si nevrute (laptop, cred ca mai trebuie sa astepti vreo luna), am vazut un film destul de interesant- The Queen, m-am plimbat, am avut parte de un masaj suuuper si cel mai important lucru- am petrecut timp cu Cory!
Azi am dormit. Si-am dormit! Si am mancat. Si am ascultat Katie Melua, Joe Dassin si de 2 ori Concertul pentru vioara a lui Mendelssohn. Mi-e dor de sala de concerte, mi-e dor sa ma gatesc si sa ma las purtata in lumea sunetelor. Mi-e dor de opera, de balet, de teatru...It's a must pentru viitorul apropiat!
Si-acum am fugit! Ma asteapta Julia cu Monalisa Smile. :)

3 comentarii:

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Nici mie nu-mi plac duminicile,Oana.Imi aduc aminte de anii cand trebuia sa ma pregatesc pentru scoala (ghiozdanel,uniforma).Acum e mult mai simplu -nu ma agit deloc sa pregatesc cu ce sa ma imbrac ci mizez pe flerul si rapiditatea mea de luni dimineata.Dar tot nu-mi place ziua de duminica. Nu fac altceva decat sa lenevesc si sa mananc dulciuri. E frumos sa asculti acasa muzica clasica ( si eu am un concert de Beethoven pe care-l tot ascult -cred ca a obosit orchestra:p) dar tot in sala e mai placut.
Te invidiez pentru masaj.Pe acesta o sa-l trec eu pe ,,wish list":)

Corina Rediş spunea...

Vizionam (youtube) zilele trecute "Magnificat" de J. S. Bach pe computerul din sala profesorala si mi-au dat lacrimile. Mi-e dor de scena!

Oana Anca spunea...

Anielle, cred ca lenevitul si dulciurile sunt hobbyuri normale pentru o dupa-masa de duminica. Cat despre masaj...e bine sa aiba cei din familie business in domeniu. dar...cine stie, poate ajunge Amias SRL si-n Ploiesti :).

Cory, si mie mi-e dor sa te vad pe scena. Ma gandeam c-o sa-mi lipseasca anul asta Concertul de Craciun.