miercuri, august 27, 2008

O seara linistita

O seara linistita incepe cu un "shut down", urmat de vibratul discret al micului meu Samsung. O seara linistita incepe cu intrebari, ingrijorari si sfaturi repetate pana la exasperare, care treptat insa, se transforma in ironii, aberatii, zambete si un shut down cel putin la fel de rapid ca primul. Si-apoi un drum linistit cu metroul, deloc aglomerat la o ora ceva mai intarziata. "Si-uite asa te pacalesc incet-incet si pe tine si-ajungi sa faci overtime". Sau "tie ti-a trebuit multinationala...am vrut sa ti-o spun de mai demult, dar am preferat sa ma abtin..."
O seara linistita inseamna o noua vibratie care ma insoteste pana pe bancuta din mijlocul florilor, flori amestecate cu miros de vara tarzie pe taramul Timpului. Ascult, zambesc, povestesc si-mi amintesc de oameni, locuri, timpuri si zulufi aurii care m-au indragit din prima clipa si de care m-am atasat extrem de rapid. Si pentru ca e seara vibratiilor si a taramurilor indepartate, micul meu Samsung da din nou semne de neliniste. Si inca o data...Ei nu m-au uitat, lor le e dor, ei ma cauta. Si mi-e bine si mi-e zambet in inima si pe fata.
O seara linistita are gust de dovlecel pane si struguri cu bobul mare si zemos.
O seara linistita inseamna vizionarea indirecta a meciului Stelei. Cu ajutorul prietenului meu, HP si a vecinilor entuziasti, care au grija sa ma tina la curent cu recuperarile si pasele lui Dayro Moreno. Asa am preferat in seara asta meciul echipei mele favorite- sub forma de ecou. Pentru ca mi-am dorit o seara... linistita.
Ce mai inseamna o seara linistita? Inseamna senzatie de moale, un moale alb-negru, care-mi da o stare de calm si relaxare. Inseamna bloguri rasfoite, inseamna Andre Rieu cu "Amigos para siempre" si inseamna dor; dor de Acea Muzica, muzica buna, dor de concerte, de Opera, dor de Balet, dor de viori si pian, de oboi, flaut sau morocanos contrabas.
O seara linistita nu inseamna cuvinte. O seara linistita poate sa se transforme intr-o seara frumoasa.

"Friend for life
Not just a summer or a spring
Amigos para siempre"

Mi-e bine si mi-e liniste. Pentru ca am o seara linistita...

Discover André Rieu!

3 comentarii:

Liz spunea...

imi vreau langa mine prietenii care stiu si pot sa dea seri linistite... faci pofta de rasfat prietenesc, lancezeala si barfa binevoitoare...

Ana-Gabi spunea...

Vreau si eu o seara linistita... :(
Oh well,you've just been blogrolled!
xD

Anonim spunea...

Ce frumos ai spus imi place foarte mult blogul tau, si ma gandeam sa te adaug la blogroll daca esti de acord, pentru asta astept un comm cu raspunsul tau. Ce-mi place citesc si ce-mi place dau si la altii :)