luni, martie 16, 2009

"If I were famous...

...I would definitely be a musician" ma obliga s-o afirm Marian. Cum? Dandu-mi de ceva timp o leapsa care zice asa:

- Te duci pe Wikipedia. Dai “random” sau si mai simplu faci click aici. Titlul articolului care ti se deschide reprezinta numele trupei din care faci parte. Buuun; la mine e un nume englezo-frantuzesc, ceea ce-mi suna bine: Hotels of Montpellier;
- Trupa din care faci parte isi lanseaza primul album. Numele albumului? Din nou dai cu zarul si intri la "Random quotes", mai exact aici. Ultimele 4-5-6- cate cuvinte au cat de cat un sens- dau numele albumului. Super tare: "...from the known to the unknown..."
- Si ca albumul sa fie gata de lansare pe o piata in care goliciunea vinde in nesimtire, te gandesti totusi sa-l imbraci in straie decente. Drept urmare faci un nou click pe Flickr . A treia poza din albumul care ti se deschide e tinuta care-ti completeaza creatia.
- Faci un tot unitar din elementele identificate si ta-daaaaaaa: iacat-o!

Ce a iesit? Cea mai tare random-uiala de care putea da dovada o curioasa indragostita de copii si care uneori mai are accese de snobism preferand englezismele si frantuzismele pentru a-si face publice fragmente din invalmaseala gandurilor:


Si ca sa-mi duc curiozitatea pana la capat, mor de nerabdare sa aflu ce albume vor lansa Corina, Malina si Liz :). Sa va vad, fetelor!

Un comentariu:

Anonim spunea...

merci de leapsa. foarte interesanta. o preiau asap.