luni, martie 22, 2010

De viata; de verde; de primavara; de bine!

Lumina, caldura, zambet, voie buna, stare de bine. Dupa ploi reci care mi-au amortit gandurile, dupa mult prea mult ger si afara si inauntru, dupa frig si ceata care mi-au ciupit fiinta, in sfarsit se imprastie norii si se vede soarele; in sfarsit se topeste frigul si tremurul intr-un curcubeu al vietii, al bucuriei si al sperantei.

Mi-e bine!


Vezi mai multe video din Muzica

10 comentarii:

El spunea...

E bine ca ti-e bine.
Welcome back!

Mihai spunea...

Christos a inviat !
si Bine ai revenit pe metereze !
:)

Oana Anca spunea...

Multumesc, Alin :)
Mihai- Adevarat a inviat! Merci, sper sa am inspiratie si chef de scris mai des :)

Anonim spunea...

Good to hear that! Finally you're back! I've been missing you!
Enjoy the spring! :)

Oana Anca spunea...

Thank you, teach! ;-) :P

Retete de prajituri spunea...

melodie de ascultat intr-o zi cu ploaie...

FIRME spunea...

foarte frumoasa melodia

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Saloane tatuaje spunea...

da, chiar o melodie foarte relaxanta...

Ferentz spunea...

Hello!

Moisa Adrian, pictor aerografist Iasi pe Tunning Auto.
Site-ul cu picturile mele (1700 vizite/luna in crestere): http://www.adrianmoisa.ro
As vrea sa iti propun un link exchange site-wide sau intre posturi (guest post).

Adrian Moisa, picturi aerograf

Y!mess desene_aerograf, mail desene_aerograf@yahoo.com sau la telefon 0743521412.
Mii de multumiri, Adrian