duminică, februarie 11, 2007

O zi frumoasa



O zi frumoasa pentru mine inseamna sa ma trezesc dimineata si camera sa-mi fie inundata de lumina si caldura soarelui, dandu-mi pofta de viata si aducandu-mi zambetul pe buze.
O zi frumoasa inseamna sa imi iau micul dejun in timp ce stau la taclale cu mama, asa cum numai noi doua stim s-o facem.
O zi frumoasa inseamna sa ma urc la volanul masinii si sa evadez din oras pentru cateva ore, alergand spre o oaza de liniste si pace, iar prin geamul intredeschis sa pot simti miros de viata, de optimism, de bucurie.
O zi frumoasa inseamna sa vad ochii bunicului meu inundati de bucuria revederii, in timp ce imi saruta obrajii si mainile de fericire....inseamna sa cobor si sa urc inapoi dealul ce-a strajuit ani de-a randul existenta catorva generatii din familia mamei mele.
...inseamna sa calc pe pasunea impanzita de turme de oi, departe de orice alte fapturi.
...inseamna sa fiu salutata cu zambetul pe buze si cu multa prietenie de tigancusa care paste turmele din zori si pana-n seara.
...inseamna sa urmaresc cu emotie un meci de tenis si sa sar in sus de bucurie cand 2 tineri romani arata lumii de ce sunt in stare.
...inseamna sa fac un tort de ciocolata, preferatul meu....inseamna sa primesc o informatie si sa vad ca se deschid noi portite.
...inseamna sa aud ca ma apreciaza si ma lauda oameni pe care nu-i cunosc.
...inseamna sa ascult si sa incurajez atunci cand apare deznadejdea si neincrederea.
...inseamna sa am oameni dragi alaturi de mine.
...inseamna sa rad din tot sufletul, sa cant si sa iubesc.

O zi frumoasa am avut ieri!

10 comentarii:

Anonim spunea...

ti-o doresc si azi:) ...si mai frumoasa decat ieri ;)Chiar daca nu vor fi prezente toate alea mentionate de tine ....Today is a gift, that's why we call it 'the present' :) Enjoy it!

Oana Anca spunea...

Thanks! U2! And I guess I know who u are. C u later:P

Anonim spunea...

imi plac noile portite, tortul de ciocolata si zimbetul de pe buzele tale;

Oana Anca spunea...

Asta pt ca nu m-ai auzit cantand, Luco :P.

Marian Vişu spunea...

Ai masina englezeasca? Tortul arata delicios...
Multe zile frumoase!

Oana Anca spunea...

Si-uite ca cineva a observat; a fost primul lucru la care m-am gandit cand am luat poza cu masina, dar mi-a fost lene sa caut alta.

Niciuna din poze nu face parte din albumele personale, Marian :) Nici macar tortul, care insa e delicios.

Merci, la fel sa fie pt toata lumea.

Anonim spunea...

In sfarsit optimism. Debordant. Rasete si iubire (hai si cantec desi nici eu nu te'am auzit cantand). Superb spus -mai putin, evident, partea cu trezitul de dimineata :D- Cred ca mi'am facut planuri pentru o evadare de weekend citind randurile astea. :)
La mai multe!

Oana Anca spunea...

Da, sa stii D. ca Oana Anca e o fire zglobie si vesela, desi nu intotdeauna transpare asta, mai ales din post-urile de pe blog.
Imi place sa cant, sa iubesc si ador sa rad din tot sufletul.
Astept si eu sa "citesc" despre evadarea ta din week-end!

Si..merci si tie pt "Closer" si "Damien Rice" :). Ati fost 2...

ice4you® spunea...

Ziua ta frumoasa este una utopica, dar culmea seamana cu idealul unei zile frumoase asa cum o vad si eu.

Uneori mi-as dori a plec cat mai departe, ador asa ajung in locuri noi pe care nu le-am mai vazut si iau contactul cu aceste locuri din care sa extrag energia necunoscuta care le inconjoara.

Delicios tortul ala de ciocolata :D

Oana Anca spunea...

Ice, crezi sau nu...toate astea mi s-au intamplat de-adevaratelea si totul intr-o zi, sambata. Asa-i ce viata frumoasa am?:)
Iar tortul azi s-a terminat, sorry ;-)