joi, noiembrie 29, 2007

Regret ca sunt om!

Minciuna si indiferenta ma dor cel mai rau. De ce mint oamenii? De ce n-au coloana vertebrala? De ce e atat de greu ca DA sa fie DA si NU sa fie NU? De ce atatea ascunzisuri si de ce atatia de "asa vreau eu", "eu nu dau socoteala nimanui"? A disparut sinceritatea? Au disparut empatia, caldura si preocuparea fata de semeni? Fata de oamenii dragi, fata de strainul de pe strada???
Chiar asa sa fie lumea din ziua de azi? Je m'en fich-ista? Egoista? Rece? Dura? Rea?
M-am scarbit de oameni, mi-e sila si mi-e rau. Si-s trista si dezamagita. Unde-s oamenii care sa merite? Care sa daruiasca? Carora sa le pese?
Am cazut de pe planeta si ma rostogolesc in vid! Regret ca sunt om!

15 comentarii:

Anonim spunea...

of Doamne. si eu ma intreb adesea ce e cu lume asta atat de rea si de ipocrita.

nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi avand in vedere ca eu urasc aceasta lume.

nu pot sa-ti spun decat ca de la mii de kilometri departare, sunt totusi langa tine.

Anonim spunea...

Sunt, dar trebuie sa ai ochi sa-i vezi.

Oana Anca spunea...

Multumesc, zmeurico. Nu-s chiar mii de kilometri, sunt doar vreo 600 :).

Anonimule, inseamna ca sunt o oarba intr-o lume perfecta.

Anonim spunea...

A fi om e lucru mare! Nu este ceva regretabil, este ceva de dorit. Regretabil este ca foarte multi au pierdut aceasta calitate,de a fi Om! ..I would probably rephrase the title....

ice4you® spunea...

Din nefericire aceea lume este doar una idilica ! Cel mai bine este sa incerci sa te feresti sa mai crezi in asemenea idealuri, si sa incerci sa mergi pe ideea "care pe care" mereu sa fi cea care "musca" prima, si niciodata sa nu crezi ca mai exista cavaleri pe cai albi.

Pe final voi folosi un citat celebru ...

Study hard, be evil !

Tzuca Bufnitzuca spunea...

zilele trecute ma intrebam: ce as alege ? sa fiu mintita sau sa mi se spuna adevarul ?Ei,eu am avut parte de a doua varianta . In prima faza, mi-am spus ca as fi preferat minciuna care imi dadea o imaginara stare de bine .Nu voiam adevarul care ma facea sa sufar !Am apreciat totusi puterea persoanei respective de a-l spune !Imi revin ...usor ...usor..Sper sa treci si tu peste momentul asta si sa descoperi oameni buni .

elena spunea...

Intre cei foarte foarte multi oameni care aparent si-au pierdut calitatea de a fi om mai exista inca si oameni sinceri, buni si draguti care iti zambesc din tot sufletul si de care te bucuri atunci cand ti-e greu. Si chiar si din cei care ne-au ranit nu a pierit cu totul umanitatea, doar ca intr-un anumit moment si fata de noi a incetat sa se arate.
S-apoi nu uita oglinda din fotografia ta. E de ajuns sa te uiti in ea ca sa vezi un om bun si sa iti pastrezi incredrea in umanitate

Anonim spunea...

din ce in ce mai multi isi spun ceea ce rezulta din "revolta" ta...pana la urma, sa intelegem ca viata este (in zilele noastre) o corvoada ?!

Anonim spunea...

ce s-ar alege de lumea asta fara subiectivismul fiecaruia?
funny funny :)

V.I. King spunea...

nu regreta ca esti om, ci regreta ca acei ipocriti de care zici se numesc oameni

Oana Anca spunea...

Chiar a fost un interval de timp (destul de scurt ce-i drept) in care am regretat ca fac parte din specia asta. Dar mi-a trecut. Ceea ce evident, nu ma face sa nu fiu in continuare socata de ceea ce vad si intalnesc in fiecare zi. Ma tot intreb incotro se-ndreapta lumea asta!?
Multzam tuturor de feedback!

tanoro spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
tanoro spunea...

desi cateodata gandesc si eu asa, te voi invita sa postezi de indata ceva, ca sa uitam totusi de gandul acesta sinistru ! uite ! ca sa te inveselesti, poti citi anuntul din fereastra (vai, daca ne gandim ca pentru multi ar fi greu sa scrie si un astfel de "orar" , problemele existentiale pe care ni le punem noi aici sunt ca OZN-urile) !

tanoro spunea...

...si sa mai schimbi fata acestui blog...nu de alta, dar culoarea asta maro (evident, sugerand hartia peste care a trecut timpul) nu prea da bine cu filmuletele postate (oricum, e si obositoare)...si chiar daca asta nu te convinge, o poti face pur si simplu ! ce spui ?!

Oana Anca spunea...

Spun ca-s incapatanata :)