duminică, ianuarie 20, 2008

"Mi-am luat... colac"

Da! "Mi-am luat colac/De-acum marea pare un fleac..."
Nu stiu cati stiti cantecul lui Gyuri Pascu, dar mie mereu mi-a placut. Cu atat mai mult cu cat acum, in sfarsit, impulsiva care ia cel mai greu deciziile si-a luat "colacul" cu care poate naviga in voie. Cum arata? Uite-asa:

Mi-a luat vreun an de zile sa-l caut, sa-l aleg, sa iau decizia, sa...sa-l vad pus la incarcat pe biroul meu. Dar eu zic c-a meritat asteptarea pentru acest HP 6720s Core 2 Duo T5470 1.6Ghz. Pentru ce am eu nevoie e super, asa ca opriti-va cei care aveti comentarii negative de facut. Pentru ca eu ma bucur!
Mi-am demonstrat din nou ca-s foarte femeie si ca shopping-ul are efecte miraculoase asupra mea. Vineri, dupa ce m-au sunat sa confirm comanda facuta joi seara pe net, puteai prinde iepuri cu mine. Si-asa am fost toata ziua. Si tot week-end-ul. It's good to spend money! It's good to buy things! Stiu ca-s snoaba ca englezesc pe aici, dar nu-mi pasa pentru ca-s veselaaaa! Era si cazul, nu? Asa ca... astept aplauzele si promit sa fac reverente pline de gingasie in schimb! :)
"Tractorul" care m-a slujit cu credinciosie 8 ani de zile (aproape 9) o sa-i faca loc HP-ului la a carui cautare a contribuit atat cat s-a priceput el mai bine. Asa ca...adio restart-uri, comp blocat, hard prea plin in care nu incap poze, muzica (de filme ce sa mai vorbesc!). Adio dureri de spate si bine-ai venit tolaneala in pat!

Aaa...saptamana trecuta a fost saptamana achizitiilor. Pentru ca mi-am mai luat o jucarioara. De la Sony de data asta. Care arata cam asa:
El ma conduce dimineata la munca si-mi umple urechile de muzica seara. El ma va conduce in calatoriile pe care planuiesc sa le fac si de-acum incolo.
In concluzie, intr-o saptamana m-am facut cu doi "barbati" in casa: un HP si-un Sony. Urmeaza un "el" ceva mai mare, Opel Corsa sper eu (vine, vine, aveti rabdare, nu vociferati!) si apoi un...stiti voi ce. Intr-o zi cu soare si multa voie buna!
Asa ca profitati! Anca e vesela si binedispusa! :) S-avem cu totii parte doar de saptamani ca cea care a trecut!

16 comentarii:

Anonim spunea...

Suuuuuuuper! Felicitari si sa-l folosesti sanatoasa! Si apropos, dupa ultimele cercetari s-a descoperit unde e de fapt pucntul G la femeie: la sfarsitul cuvantului "shopinG"

Tzuca Bufnitzuca spunea...

hihi.Felicitari, Oana!
Si eu am un ,,tractor" dar nu ma indur inca sa dau banii pe altul nou ,cu toate insistentele specialistului care ma bate mereu la cap cu noi oferte (s-a saturat si el saracu' sa-i tot spun ca s-a blocat totul in mijlocul unei conversatii).Si mie imi place feelingul acela cand imi fac un cadou singura -am o obsesie pt incaltaminte iar mai nou m-am simtit mai tanara decat sunt si mi-am luat o fusta scurta:p.Ce bine este ca putem sa ne facem astfel de bucurii!

Oana Anca spunea...

Merci, Dana. Daca m-am gandit la cineva cand am pomenit de cantecul lui Gyuri...aia doar tu puteai fi :). Vaaaai, ma faci sa rosesc. Sigur esti Dana pe care o stiu eu si la care ma gandesc?:P

Anielle- merci si tie. A fost un travaliu de lunga durata si la mine si printre motive au figurat "inca nu ma indur", "las' ca mai merge tractorul la cat imi trebuie mie", etc, etc. Numai cei ce ma cunosc stiu cat i-am innebunit cu intrebari, comparatii, cereri de consultanta, etc. Pe aceasta cale le multumesc celor n+1 consultanti :D.
La incaltaminte nu ma bag decat cand e musai-musai. Si-acolo imi ia 2 luni pana aleg:))).
Sa porti cu sanatate si voie buna fusta cea noua si spor la colectionat incaltari!

Anonim spunea...

sa le stapanesti sanatoasa.

gata, perioada de prizonierat in scaun s-a terminat.

li-ber-ta-te!

Oana Anca spunea...

Multumesc, zmeurico. Adio scaun, adio spate incovoiat si intepenit, adio ochi buni:D. Ca odata cu libertatea vine si prizonieratul. :)
Oricum...welcome movies, abia astept sa fac o cura buna din cele mai cele. Asa ca astept propuneri!

spera spunea...

Mie mi s-a părut că am ajuns la nivelul 2 abia după unul numai al meu...Cu netul la 3, iar cu laptopul la 4. Şi aştept să apară cît agenda, roz, dacă se poate, cu butoane transparente. Să te bucuri de el! E frumos!

Oana Anca spunea...

Bine-ai venit, Spera si multumesc pt urari. Bafta si tie in achizitionarea rozului cu butoane transparente:).

spera spunea...

offf, la computer mă gîndeam...Şi tu cît mai repede să-ţi botezi drăgăstos maşina cea sofisticată!

Corina Rediş spunea...

erata: "tractorul" il aveai din 2004, l-a schimbat Filip, tii minte? Eniuei... cade excursia la Budapesta, dar te invit totusi in week-end, macar sa ma vezi duminica seara la TV!

Oana Anca spunea...

Spera, stiu :). Cu masina va mai dura probabil. But...never say never.

Cory- bucati din el a schimbat, altele au ramas de cand eram eu in anul 2. Si-oricum, nici ce-a adus el nu era nou...
Naspa cu Budapesta...Dar Opera???
Oricum...sa mai zica cineva ca nu avem o comunicare deschisa! Discuta surorile pe blog ca telefonul si altele mai private s-au banalizat, nu?:P

Anonim spunea...

si colacul asta nou nu stie sa scrie? ca n-am mai vazut nimic de ceva timp; nici macar un gand ratacit.

Oana Anca spunea...

Singur nu scrie. Saptamana trecuta am avut altele pe cap si in wk asta n-am fost acasa. Sa vedem daca ma loveste inspiratie odata intoarsa in Oradea :P.

Sagy, spunea...

Felicitari si sa-ti mearga (cu tine) bine!!!

La multe proiecte facute pe el ;)

PS: Jucarie de aia am si eu.. usoara, neagra si pacat ca are doar 512 Megi :|

ice4you® spunea...

Oana si Anca ... iti doresc sa te bucuri de ele !

Oana Anca spunea...

Multumesc Sagy, multumesc Ice :).

Mihai spunea...

eu am compaq nx 7400 , asa ca sunt mai tare