marți, februarie 19, 2008

As I am...

8 comentarii:

Anonim spunea...

apar animale, prieteni, colegi, colege, familia, ea(nevasta-mea), io, dar in majoritatea pozelor apari doar tu... as vrea sa-l vad si pe el aparand macar intr-una din poze,a.s.a.p. >>numai EU

Oana Anca spunea...

Nu tuturor le place sa apara in poze, F. Eu in locul tau nu in poze mi-as dori sa-l vad:P

Anonim spunea...

nu-s eu "el" ala, desi rostit al meu nume suna la fel, dar gelos tot m-ai facut cu filmuletul asta; pai cum draga mea, visulica apare si eu ba?

Oana Anca spunea...

:) Eram siguraaaaaa. I-am si spus azi. Stii ca el e de vina, nu? Nici acum n-am decat 6 poze, din care 3 cu el, iar in cele in care apari tu ma stramb. Deci...iti dau nr lui sa-l suni sau poate stii unde sta si mergi direct sa-l bati?:D Dar cu mila totusi, ca mie mi-e drag. :)

Anonim spunea...

Cu placere :)

Oana Anca spunea...

:)

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Buna ideea asta a filmuletului.Si melodia e faina.
Imi culesesem si eu niste poze acum vreo luna dorind sa fac acelasi lucru dar m-am incapatanat sa-l fac singura asa ca mai dureaza:d.

Oana Anca spunea...

Melodia e...relevanta, ca sa zic asa. De fapt versurile. Din punct de vedere melodic probabil mergea ceva mai soft, mai romantic...Dar sa fim seriosi, nici eu nu sunt taman melancolica:D.
Cat despre realizarea filmuletului nu ma apuc eu de avioane, ii las pe cei ce se pricep. Oricum, ideea nu-mi apartine, ci realizatorului.