duminică, februarie 17, 2008

Confirmare anonima

M-am tot gandit daca sa-mi fac reclama au ba, avand in vedere scopul declarat (nu o data) al acestui blog, acela de a-mi asterne, intr-un spatiu public ce-i drept, gandurile si framantarile, simtamintele, parerile...Da, nu o data am afirmat ca acest blog nu e pentru voi, cei ce ma cititi; in primul rand e pentru mine. Suna egoist, dar asta e realitatea. Si totusi e o scena pe care dansez, de cele mai multe ori purtand masca metaforei. Sub care nu multi vedeti adevaratul chip, doar il intuiti, vi-l imaginati...Strig, dar o fac tacut, vars lacrimi care nu-ntotdeauna se vad si rad fara a-mi misca buzele.
Insa stiu ca ma cititi. Voi, cei de langa mine, din familie, prieteni dragi, prieteni virtuali, pe care si eu va citesc desi nu ne-am vorbit sau vazut niciodata, sau simpli anonimi. Unii imi lasati semne ale trecerii voastre pe aici, altii nu; veniti, unii ramaneti cateva secunde si plecati, altii va intoarceti pentru o zi, doua, o saptamana, altii o faceti zilnic sau chiar mai des. Nu poate decat sa ma bucure aceasta fidelitate si sentimentul ca primiti ceva de la mine, chiar si indirect, ca va hranesc sufletul, ca va raspund la intrebari, ca va place ceea ce e aici.

Revenind la scopul acestei postari, blogul meu concureaza in cadrul Roblogfest la 3 dintre sectiunile votate de cititori si la una jurizata.
Daca ma (mai) cititi si va place ceea ce gasiti aici, daca aveti chef si timp sa va creati un cont pe site-ul Roblogfest si sa votati "Din invalmaseala gandurilor mele..." o puteti face la urmatoarele categorii:

* Cel mai bun blog personal
* Cel mai bine scris blog
* Cel mai bun blog

E felul in care puteti sa-mi transmiteti feed-back-ul vostru, e aprecierea voastra anonima.
E poate nevoia mea de confirmare, de evaluare. Sigur ajuta la cresterea increderii proprii in general si a increderii in scrisu-mi in particular.
Multumesc!

Si inca ceva: daca tot v-ati facut cont, votati si Despre muzica si muzicieni, la categoria "Cel mai bun blog de muzica". Credeti-ma, musteste de talent. Din acela autentic, cum numai Dumnezeu poate darui unei fiinte umane.

12 comentarii:

Corina Rediş spunea...

Nu stiu daca evaluarea la roblogfest va fi una corecta... don't hold your breath on those votes... I certainly don't!

Oana Anca spunea...

Ei...nu-mi pun banii pe asta. Dar sunt curioasa; atata tot. Ca in cazul unui test de personalitate , de care nu depinde viitorul tau, dar care e un bun mod de divertisment. :)

Anonim spunea...

Am incercat si eu anul trecut, insa cand am vazut ca in realitate nimeni din comisie nu se uita la blogul tau, decat daca poate ai vreo 1-2000 de cititori pe saptamana, am renuntat. Nu pot decat sa-ti urez succes!

Oana Anca spunea...

Gabi, vreau sa vad cati oameni ma citesc si din astia cati au chef sa treaca printr-un proces nu tocmai facil de votare. :)
E pentru mine. Din nou :D. Egoist, dar marturisit motivul.

Anonim spunea...

draga mea, lasa concursurile; lasa nevoia de laude si egoismul pe seama mea; tu esti minunata asa cum scrii si ne scrii; cred ca noi, cei care te citim de atita vreme, ti-am demonstrat ca scriitura ta ne-a mers la inima si ne-a miscat sufletul; ramai asa; doar a noastra!

Oana Anca spunea...

Dragul meu L, tu n-ai nevoie de laude, tu TE lauzi:P. Da-mi esti drag asa cum esti, chiar si atunci cand te cert :).
Multumesc pentru aprecieri, esti dragut ca-ntotdeauna, dar de data asta vreau eu confirmari. Asa ca...m-ai votat?:D

Anonim spunea...

eu te-am votat

Oana Anca spunea...

Multumesc, zmeurico!

ice4you® spunea...

Desi la mine pe blog trec saptamanal vizitatori minim cat limita aia spusa de Gabi :) eu unul nu cred in concursuri de astea si nici macar nu imi pierd vremea sa trec pe acolo ... mai ales ca stiim cu totii cam cine o sa castige :D

Succes oricat de mare sau mic ar fi el, tu scrie in continuare ptr noi ;)

Oana Anca spunea...

Pai daca ma votati si tu, si Gabi, si Luc si toti cei ce ma citesc, nu doar Zmeurica, Dana, Marian sau mai stiu eu cine...poate am o statistica mai apropiata de realitate. Hai mai, asa greu e ce va cer? Eu as face-o pt voi fara a sta pe ganduri!
Are si Anca un moft!

ice4you® spunea...

Te rog da-mi un link direct unde sa pun voturile, ptr ca am intra pe siteul ala fara sens, si habar nu am ce trebuie sa fac sau unde sa votez ...

Oana Anca spunea...

Iti explic maine pas cu pas pe mess, Ice. E mai incurcata treaba, nu esti primul care ma intreaba.
Multam ca-mi iei in seama nazurile :D