joi, februarie 21, 2008

Furtuna

Simti cum creste tensiunea si creste, creste, iti zvacnesc tamplele, gandurile incep s-o ia razna si sa se ciocneasca unele de altele, sangele iti alearga nebuneste prin vene, simti cum un val de caldura te cuprinde intr-o stransoare din ce in ce mai insuportabila, taindu-ti respiratia, iti simti palmele umede si extremitatile inghetate, iti musti buzele, te incrunti, iti vine sa urli, sa spargi, sa sfasii...Inima sta sa-ti sara din piept si esti de-a dreptul innebunit. Nu, de fapt esti furios. O furie care te infasoara fara mila si oricat lupti nu poti evada. Si esti neputincios. Cu cat te impotrivesti mai tare, cu atat latul se strange mai tare si te imobilizeaza.

Incerci sa domolesti furtuna. Apesi pe play si in boxele laptopului incep sa sune acordurile unei piese:


Si-o mai pui o data. Si-nca o data. Si-o asculti de 10- nu, de 20 de ori, de...cine mai stie de cate ori! Simti cum muschii ti se despietresc, simti valtoarea sangelui potolindu-se, simti cum devii mai usor, mai senin, mai calm, mai intelegator. Si in acel moment decizi ca nervii nu-si au rostul, ca poti fi mai intelegator, mai tolerant, mai...mult mai...!

5 comentarii:

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Am auzit melodia in aceasta seara si chiar ma gandeam s-o postez .E atat de potrivita...

Oana Anca spunea...

:) Pai posteaz-o, Anielle! Great minds think alike si- as completa eu- tender souls feel the same.
Sunt ciudate coincidentele astea. In urma cu cateva seri fredonam o melodie cand un prieten s-a oferit sa-mi trimita ceva dragut ce asculta el: un vals cantat de Rieu. Ghici: era chiar melodia pe care o fredonam! Straniu, dar cat se poate de adevarat.

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Si eu le consider ciudate.Zilele trecute vorbeam cu prietena mea despre un cunoscut si ma ,,certa "ca nu i-am mai scris de luni de zile. A doua zi am primit mesaj de la acea persoana.De peste mari si tari.
Cat de puternic poate fi gandul!

Iar in legatura cu melodia...azi prefer sa vin s-o ascult la tine in gradina:).

Ana Pink spunea...

chiar aveam nevoie de o asemenea melodie...cine stie cat o s-o mai ascult...poate toata ziua, poate si maine. chiar imi place blogul tau, ar trebui sa postezi mai des

B. spunea...

Cum se numeste melodia?