sâmbătă, martie 01, 2008

Confirmare primita!

S-a incheiat prima parte a concursului Roblogfest si am vesti bune; neasteptat de bune: am trecut in turul 2 la toate cele 3 sectiuni deschise votului public. Adica ma numar printre primii 20 (din 400-500 de bloggeri candidati in prima runda) la categoriile:

*cel mai bun blog
*cel mai bun blog personal
*cel mai bine scris blog

N-am sa fac isterii, n-am sa tin discursuri, doar va multumesc celor ce ati irosit/investit timp raspunzand unui capriciu de-al meu. Am primit mai mult decat speram si cea mai mare bucurie a mea e ca, desi nu scriu in primul rand pentru voi, voi ma cititi si nu doar atat, gandurile care-mi vin de-a valma sunt auzite/citite si apreciate.

Roblogfest continua cu turul 2, in urma caruia se va desemna castigatorul fiecarei categorii. Daca vreti, votati-ma in continuare, daca nu...eu confirmarea mi-am primit-o si sunt fericita!

Ce va indemn insa, e s-o votati pe Corina. Ea chiar are Cel mai bun blog de muzica ! Si e si ea in top 20 la categoria ei. Felicitari, sis'!

7 comentarii:

Anonim spunea...

hei, felicitari draga mea; ti-am zis eu ca esti buna; bafta multa si sa castigi pentru ca meriti!

Oana Anca spunea...

Multumesc, dragul meu :). Nu e neaparat faptul ca sunt buna (desi, hai s-o spunem pe aia dreapta, sunt f buna, nu?:P), cat e faptul ca sunt apreciata, am prieteni mai mult sau mai putin cunoscuti, care au raspuns unei rugaminti/incapatanari/caposenii de-a mele. Astfel mi-au aratat ca tin la mine, ca le place ce citesc aici, ca...mai stiu eu ce motive au avut cei ce m-au votat (desi nu e deloc facila procedura).

Anonim spunea...

Blat :D

Oana Anca spunea...

Ai dreptate, El. Multumesc pentru incredere si sinceritate:).

Unknown spunea...

Anul acesta n-am vrut sa particip. Sunt inca la inceput. Am multe de invatat. SPer ca la anu sa particip si sa tintesc spre podium:). Felicitari tie si sper sa castigi la toate cele 3 nominalizari. Cred ca ne vedem la petrecerea din 14 martie

Anonim spunea...

Felicitari pentru BLOGUL TAU!! Te numeri pentre cei mai buni din cei mai buni candidati! Cu ajutorul roblogfest am reusit sa te citesc si eu! FELICITARI!

Oana Anca spunea...

Merci frumos. :)