luni, martie 17, 2008

Rasfat de o saptamana


Mi-a fost dor sa evadez. Uneori ma simt ca intr-o colivie, fara aer, daca nu-mi intind aripile sa zbor cat mai departe. Si-acum cateva zile am facut-o. Mi-a placut sa vad locuri noi-noute, fete necunoscute, sa vad alt cer, alte cladiri, mi-a placut sa mananc o alta mancare, mi-a placut sa alerg pe autostrada testandu-mi propriile limite. Mi-a placut sa ma rasfat in hotelul de 4 stele, sa-mi cumpar haine si sa nu ma mai satur, mi-a placut sa ma plimb si sa respir ploaia cu iz de strainatate, mi-a placut sa nu-mi fie dor si sa-mi fie bine, sa ma deconectez, sa dormitez pe bancheta din spate a masinii, sa ascult melodiile copilariei mele si ale tineretei parintilor mei.
Mi-era dor de departare, mi-era dor sa comunic intr- o alta limba, mi-era dor sa ma simt straina, sa descopar si sa ma bucur de micile lucruri care fac viata mai frumoasa.
Ma bucur ca vine primavara si pot sa ma reintorc la dragostea mea dintai: calatoriile.

2 comentarii:

Tzuca Bufnitzuca spunea...

:).
Oana, aseara ma gandeam la un post al tau in care spuneai ca ti-e dor sa calatoresti pentru ca in ultima vreme ai tot stat acasa. Si azi gasesc acest post . Ciudat de frumos.

Oana Anca spunea...

Da, chiar mi-a lipsit sa mai ies din rutina zilnica. Si nu ca-s snoaba, dar cand vine vorba de shopping in alta tara, nu zic nu :).
Oricum, ma bucur tare mult ca vine vremea buna si ma reapuc de brambureala.