luni, iunie 23, 2008

MLTR sau obsesia mea de iunie

Cei ce ma cunosc intr-o mai mica sau intr-o mai mare masura, stiu ca din cand in cand am cate o fixatie muzicala. Aud o melodie, care la inceput nu ma innebuneste, dar o mai ascult inca o data si inca o data si ajunge ca o obsesie. Nu ma mai satur de ea. O ascult in timp ce citesc, in timp ce vobesc la telefon, in timp ce mananc, iar si iar. La a doua-a treia auditie sunt atenta si la versuri. Niciodata nu ascult versurile de prima data. Trebuie sa ma prinda melodia ca sa-mi pese si ce se canta, ce mesaj transmite piesa. Daca e "doua vorbe-trei prostii" nu o mai ascult. Daca insa ma prinde si textul...
Cand am venit in Bucuresti mi-am adus cateva CD-uri cu mine. Mai mult pentru a avea ce asculta in masina, pe lungul drum, de 600 de km. Insa, in masina ne-a fost suficient radioul si cand nu prindeam semnal ne luam la povesti, asa ca nu a fost nevoie de CD. In schimb, dupa ce m-am instalat, fiindca in primele 2 zile nu am avut internet si trebuia sa ascult muzica, am pus un CD in laptop si ...play. E un CD vechi, adus de Corina de pe alte meleaguri. E o trupa mai putin cunoscuta in Romania, care insa mie imi place foarte, foarte mult. Da, unii o vor numi muzica siropoasa. Mie insa imi place. Asa ca de 3 saptamani Michael Learns to Rock imi (in)canta serile si chiar si diminetile uneori.
In seara asta am cautat alte melodii de la ei. Pe cele de pe CD le stiu pe de rost deja. Si am gasit...asta. Si m-a prins. Si-o ascult a...shpea oara. Enjoy!

8 comentarii:

Anonim spunea...

nice tune:)
eu Led Zeppelin ascult mai nou, la greu de tot:)
de ex. listen to this: http://www.youtube.com/watch?v=S-jCNySpWiM

h.

Oana Anca spunea...

I will surely do, lady. Wow, ce matinala ai fost azi!

Liz spunea...

articolul de vineri cu doua propozitii si doua linkuri m-a facut sa fiu mandra ca iti pot complimenta linistita zambetul si laudele blogului tau... stii, cand comentezi prima oara pe un blog ai ceva retineri in exprimare...dar tu m-ai facut sa ma simt acasa aici, sa fiu mandra ca sunt in categoria "de cunoscut" si comentez lejer tot ce mi se pare frumos... Multumesc ca esti singura care nu si-a abandonat blogul in favoarea marii, plajei, strandului (whatever..) si ca mi-ai pus muzica buna la prima cafea pe azi...

Oana Anca spunea...

Tu mereu ai cuvinte frumoase, Liz. Si iti multumesc- pentru ca revii aici, pentru ca iti place, pentru ca lasi un semn al trecerii tale si mereu e deosebit. Ma bucur cand pot si eu sa-ti dau o stare de bine, asa...cat tine o cafeluta de dimineata! :)

Marian Vişu spunea...

oana anca,
Interesanta. Cam "siropoasa" intr-adevar... :), dar ok
anonim (h.),
Led Zeppelin... good choice!

Oana Anca spunea...

Yeah, era de asteptat. Partea masculina faceti coada la gusturile muzicale ale lui H. Partea feminina, va astept pe norisorul meu roz sa ascultam muzica siropoasa :D.
Marian&co: :P

Corina Rediş spunea...

Danmark styrer for vild! :))

Oana Anca spunea...

Asa cum zici tu, Cory :)