joi, iulie 03, 2008

In drum spre "musafir acasa"

50 de minute intarziere; apoi 80. In final au fost vreo 95. La asta se adauga inca vreo 45 de minute ca doar mie-mi place sa fiu mai mult decat punctuala, cel putin cand vine vorba de tren, avion, etc. Asadar 140 de minute! Petrecute in cel mai "exotic" loc cu putinta: Gara de Nord! Da, a avut trenul intarziere. N-as fi crezut vreodata sa aiba vreo legatura trenul Constanta-Bucuresti cu Bucuresti-Oradea. Si uite ca a avut. Asa...de vreo 95 de minute, iar pentru mine de 140.

Dar lasand la o parte starea de plictiseala, senzatia de singuratate (avea dreptate Paler cand spunea ca in mijlocul multimii te poti simti extrem de singur), am ajuns si-n tren. Aici e o oarecare decenta; exceptand faptul ca din 2 toalete doar una functioneaza. La cateva zeci de oameni...ce sa zic? Ma bucur ca sunt genul care rezista chiar si 11 ore cat tine calatoria. E bine ca de data asta s-a echilibrat cuseta si scorul e 2-2: 2 femei, 2 barbati. Da, ultimele dati mi-a fost dat sa fiu singura cu 3...domni (!?)

Ce e fain e ca tehnologia e de partea mea: il am cu mine pe bunul meu prieten HP, care in combinatie cu prietenul Orange si cu priza ce s-a incapatanat sa ma aleaga taman pe mine din cei 4 calatori ai cusetei...imi tin de urat, ma fac sa zambesc, sa ma incrunt, sa treaca timpul mai repede. Pentru ca sunt in drum spre casa. Prima mea vizita acasa. Prima data cand ma duc sa fiu musafir acasa :)

7 comentarii:

Liz spunea...

:) Drum bun dar cred ca ai ajuns deja si povestesti continuu, raspunzi la sute de intrebari, te bucuri de mirosurile si mancarea de acasa, nu stii cum sa-ti faci timp pentru toata lumea si faci promisiuni ca vei veni in curand...
Zambet si gand bun pentru tine!

Marian Vişu spunea...

traiasca prietenul HP! Bucura-te de Oradea si de familie!

ice4you® spunea...

Cred ca deja esti acasa si dorul de casa a fost cel care te-a coplesit din prima clipa. Iti doresc sa te bucuri de fiecare moment si sa ai un weekend linistit!

George Colang spunea...

the long way home ...cu wireless cu tot:)

Claudiu Negreu spunea...

te vei invatza... esti un om mare acum

Oana Anca spunea...

Da, am fost, m-am bucurat, m-am odihnit, mi-am incarcat bateriile si asta (cica) se vede :). Deci imi prieste sa mai ajung pe-acasa. Chiar si in calitate de musafir! :)

ClaudelGFX spunea...

o fi bine ? sau e mai bine departe de casa?:)