sâmbătă, septembrie 13, 2008

I'll be there as soon as I can...


Asteptarile dor. Asteptarile ranesc. Asteptarile umezesc ochi si intristeaza. Asteptarile sunt imbietoare fete morgana. Intinzi mana cu atata siguranta, tresari de bucurie, strangi pumnul cu putere si cand il deschizi...iluzie si goala desertaciune.
Asteptarile nasc singuratate in mijlocul multimii. Pun zambete false pe fete cu grija machiate. Ignora complimente, in ciuda faptului ca sunt reale. Pentru ca si tu te simti cu adevarat frumoasa, dar...la urma urmei...ce daca? la ce-ti folosesc?

Imi place muzica buna si-mi place Romantic FM. Imi plac ceainariile si prajiturile cu crema de ciocolata. Imi place izul de trandafiri si lumina difuza imprastiata timid, dar suficient cat sa-ti vezi gandurile invalmasite sau sa-ti auzi eul bombardandu-te cu intrebari al caror raspuns poate-l vei afla, poate nu... Imi place chipul prietenilor dragi, care-mi zambesc. De vis-a-vis, de la cateva strazi departare sau de la sute de kilometri. Imi place Bucurestiul noaptea. De fapt, imi plac plimbarile noaptea. Imi plac noptile cu luna, calde si senine; imi plac pana si noptile reci si ploioase. Si totusi...melanj de aparenta si esenta, zambet si lacrimi, compromis si viata, altruism si egoism, intelegere si revolta, stare de bine si dor si... multe, multe asteptari.

Urasc week-end-urile. Urasc timpul. Urasc tacerea. Urasc singuratatea. Urasc interminabilele discutii dintre me, myself and I. Si-am obosit sa gandesc. Am obosit sa astept. Am obosit sa sper. Probabil maine voi obosi sa ma vaiet. Sau sa fiu pesimista si plangacioasa.

Petale albe imi fac cu ochiul si-mi zambesc. Si gandurile aluneca. What if-uri. Si what to do-uri. Multe. Toate. Acompaniate obsesiv de aceiasi Muse...

3 comentarii:

Claudiu Negreu spunea...

u trebuie sa ai ambitia de a astepta, dute tu acolo, poate te asteapta pe tine:) m-as bucura daca ai vedea si si tu gandurile mele asternute pe foile virtuale:)

ice4you® spunea...

Sa inteleg ca te-a ajuns singuratatea din urma?

Hai ... priveste inainte cu curaj, maine ... va fi mai rau ;)

Pupica spunea...

hai ca de azi m-a luat si pe mine starea asta. clar e de la vreme! lasa ca se schimba ea si ne revenim noi! sper:))