duminică, septembrie 14, 2008

Si totusi...



...nu-mi place toamna. Nu-mi place frigul ce mi-a intrat in oase; nu-mi plac mainile si urechile reci; nu-mi plac tusea si durerea de gat. Nu-mi place parcul, nu-mi plac strazile, nu-mi place inghesuiala din locurile calduroase, nu-mi plac oamenii nehotarati intre tricouri si paltoane, pantaloni scurti si geci cu gulere de blana...Toamna ma tine in casa, in pat. Toamna mi-e rece si mi-e straina. Toamna e anotimpul gandurilor si al apasarilor. Toamna apun zambete si sunt inghitite de preocupari...Sunt nascuta toamna. Si totusi...nu-mi place toamna.
Dar...mi-e dor de Tudor Gheorghe.

5 comentarii:

Pupica spunea...

plus ca nu imi place starea de somnolenta provocata de nori. sau poate doar sunt eu meteo-sensibila..

Anonim spunea...

da subscriu si eu la postul tau .. astazi se pare ca l-am citit de doua ori... o data pe blogul tau si a doua oara aici: http://blogulucostel.blogspot.com/2008_09_01_archive.html#6165633391858109680

sau poate e doar o coincidenta :)

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Ar trebui sa ma consider norocoasa pt ca astfel de vreme nu ma deprima.Pentru mine e ok:).
P.S.Am ascultat toata saptamana trecuta aceasta melodie.

disa spunea...

imi place toamna doar pentru faptul ca stau la caldurica si patrund printre "gandurile" persoanelor ca tine. O adevarata placere!

aspiring spunea...

tare, tare dor de tudor gheorghe.. si totusi imi placeau mai mult melodiile lui neslefuite, crude, neprelucrate si ne-simfoniate.
inca ascult cu drag casete cu spectacole de-ale lui de pe la craiova si slatina, cu recitaluri de poezie, si toparceanu, muuult toparceanu..
Nostalgie..