duminică, august 13, 2006

Din invalmaseala gandurilor mele......asa s-a nascut acest blog; varianta moderna a vechiului jurnal (pe care recunosc, nu am avut perseverenta de a-l completa zi de zi si pe care l-am abandonat curand pe fundul unui sertar acu` vreo 15 ani).
Gandesc. Uneori bine, alteori prost; uneori cu folos, alteori fara. Uneori sute de idei si ganduri ma coplesesc si nu ma lasa sa dorm. As sari din pat sa le pun pe hartie, intr-un document word, sau as pune mana pe telefon sa le impartasesc cuiva...E ciudat cum te linistesti dupa ce iti exprimi gandurile. Admir gandurile pentru perseverenta lor si pentru puterea cu care pun stapanire pe tine.
Si pentru ca imi face bine am sa le exprim. Pentru mine si pentru tine, cel ce esti curios si ai rabdare sa le citesti.
Bine-ai venit in lumea gandurilor mele!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Bine te-am gasit Oana-Anca!
Te astept!

Oana Anca spunea...

...diseara la portita? :)
Bine-ai venit, chiar si cu masca pe fata!

sentinelu spunea...

De obicei anonimul ce asteapta seara dupa anumite portitze este ori un indragostit (atunci sper ca portitza sa nu scartzaie), ori un gelos (atunci sper ca portitza sa scartzaie), ori un criminal (cand scartzie poarta parca fluiera cineva a paguba) ori un Pierde-Vara care asteapta toamna...

Oana Anca spunea...

...ori Zorro, ori eroul necunoscut, ori...whatever, atata timp cat se sterge bine pe picioare cand intra aici si saluta frumos e binevenit! :)