joi, ianuarie 25, 2007

5 picaturi de narcisism

Dana mi-a lansat o noua provocare pe blog-ul ei, aceea de a scrie 5 lucruri mai putin stiute despre mine. Am sa incerc sa enumar cateva, in general nestiute, sau stiute doar de cei apropiati:

1. Daca ma nasteam baiat (cum tare si-a dorit mama), m-ar fi chemat Alin-George

2. De-a lungul anilor am fost un veritabil cameleon: m-am nascut bruneta cu ochi albastri, mai apoi in copilarie am fost satena cu ochi caprui si acum sunt blonda cu ochi verzi. Singura interventie sunt suvitele blonde pe care le am de cativa ani incoace, restul a fost si este de la mama natura.

3. Intr-o perioada cantam binisor la chitara. Aveam un caiet cu o multime de cantece pentru copii si nu numai (cred ca si acum il mai am pe undeva, oricum chitara e la locul ei in camera mea) si periodic dadeam concerte in familie. Cantam de la Pasarea Colibri si Phoenix, la Gh Gheorghiu si Gabriel Dorobantu, dar hiturile au fost Knokin' on the heaven's door si What's goin' on!

4. Am facut 4 ani orientare turistica si nu era competitie in oras la care sa nu iau parte. In toate week-end-urile bateam padurile si Felixul sau 1 Maiul le stiam ca-n palma. Inainte de fiecare antrenament beam pe stomacul gol cate o lingurita de otet de mere amestecat cu miere. De aici sa mi se traga problemele cu gastrita de mai tarziu?:)

5. Nu suport sa ma dau in roller coaster, trenulete la inaltime, ciocane si alte minuni creatoare de adrenalina. Mi-e teama de inaltimi, asa ca niciodata nu am stat pe marginea blocului, pe marginea vreunei stanci, etc. Cel mult m-am suit in copaci, dar cu un scop bine definit: ciresele! In clasa a 10-a a fost singura data cand m-am dat la Mamaia cu trenuletul si dupa ce am urlat tot timpul sa opreasca dihania ca eu vreau jos, mi-a luat mai bine de o ora sa imi opresc picioarele din tremurat!

Si-acum, pentru ca sunt o curioasa, dau leapsa mai departe urmatorilor: Corinne, Marian, Gabi Dinescu.

10 comentarii:

Anonim spunea...

apropo de punctul trei, de ce nu pui ceva mp3 pe blg din ce cînţi ? :)

eu regret că nu ştiu să cînt cu chitara. bine, nu am nici ureche muzicală. :)

Oana Anca spunea...

Paul, n-am mai pus mana pe chitara de la sfarsitul liceului; probabil "mielu'" as sti s-o mai cant, da-n rest...mi-as omori degetele. Iar Phoenix si Colibri cred ca cu toii am ascultat ani de-a randul. :)

Anonim spunea...

la mine parcă e un plus pentru Colibri. au fost super mai ales cu pitiş . păcat că nu mai cînţi, eu aş vrea, dar nu prea „am cu ce” :)

ice4you® spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
ice4you® spunea...

1. Daca eram fata mama cred ca ma lasa in maternitate, aveam numele ales de cand eram mormoloc, acasa nu se accepta decat baiat .. punct :D De atunci multumesc lui Dumnezeu ptr binecuvantare.
2. Nu stiu cat de cameleon am fost de la natura, dar in schimb am avut grija sa devin unul.
3. Nu am reusit sa cant nici la chitara, nici la pian, da nici nu m-am straduit, in schimb eram priceput la desen ... nu ca ar avea legatura.
4. Nu m-am orientat turistic, dar am reusit sa ma orientez tot timpul bine din pdv financiar. Nu am baut otet cu miere, in schimb am fumat 10 ani pe stomacul gol acompaniat de cafele de la 1 litru in sus; cred ca de aici ceva probleme cu ulcerul ... de acum.
5. Imi e frica de inaltime, dictonul meu preferat este: cu cat esti mai aproape de pamant, cu atat mai de jos cazi.

Nu ma numar printre aia care au primit leapsa, niciodata nu m-am numarat, dar o dau mai departe, cum am dat-o de fiecare data.

Anonim spunea...

poţi să dezvolţi „dar am reusit sa ma orientez tot timpul bine din pdv financiar” -- ceva de genul de unde e cumpărată busola ? cît costă? şi dacă mai avea :P

ice4you® spunea...

Aia am primit-o de la ursitoare, stii cum e, fiecare cu darul lui :D

Oana Anca spunea...

Ice, de tine am uitat cand am dat leapsa, dar ti-o dau acum. :) Scrie pe blog-ul tau 5 lucruri pe care nu le stie lumea despre tine, nu trebuie sa raspunzi la cele 5 puncte enumerate de mine :).

Spor!

ice4you® spunea...

Nu am incercat sa raspund, am incercat doar sa le pun in lumina mea :D

V.I. King spunea...

Anca,
Lasa-l pe Ice, ca oricum a primit invitatie de la Paul, asa ca o sa-l citim si pe el