vineri, ianuarie 05, 2007

Cozy


Seara de ianuarie. O lumanare parfumata, o veioza cu abajur fin, care imprastie in incapere o lumina calda si prietenoasa, un semineu cu lemnele troznind usor, fotoliul bunicii, o patura moale, ciorapi de lana, o esarfa rosie in jurul gatului, ceai cu iz de scortisoara, ciocolata cu menta, acordurile in surdina ale unui pian vechi, venind dintr-o incapere alaturata, o carte buna si...gandurile mele. De data asta ordonate, linistite, pline de speranta.

7 comentarii:

V.I. King spunea...

Iar Cozy e cainele din imagine si pe care nu l-ai pomenit in text?

Oana Anca spunea...

Nu :). Oi fi avand tata veterinar, dar nu-i visul meu sa am animale in casa. In schimb Corinei i s-ar potrivi; e visul ei de multi ani. :)

"Cozy" e un cuvant din limba engleza, care se traduce (destul de superficial as zice eu) cu tihna, calm, confortabil. E acea stare de bine care iti da liniste si te ajuta sa gandesti pozitiv;-).

CRISTI ROMAN spunea...

Nu era mai bine si sa fi stat cu capul sprijinit de un barbat?

Corina Rediş spunea...

Nu, ca atunci trebuie sa imparta ceaiul... si ciocolata... si fotoliul... si gandurile, care sunt asa de frumos ordonate. Poate s-ar potrivi mai bine undeva pe o plaja exotica, vara, "cu capul sprijinit de un barbat"! :)

Oana Anca spunea...

Pai Cristi, cine crezi ca a crapat lemnele ce ard in semineu, cine mi-a cumparat esarfa rosie, ciocolata si cartea? Cine mi-a facut ceaiul? Cine canta la pian? Stii ca se spune ca in spatele fiecarui barbat sta o femeie puternica. In spatele fiecarei femei romantice sta un barbat, trust me ;-)

Co, pe plaja exotica ma sprijin pe banii lui :).

Anonim spunea...

Beatitudinea asta se datoreaza in mare parte ciocolatei cu menta nu-i asa?

Oana Anca spunea...

After eight, A. ;-) Mereu! Za bestest :D