vineri, ianuarie 12, 2007

Crazy

Cristi scria zilele trecute despre idei fixe si obiceiuri ciudate. Nu am postat nici un comentariu acolo, pentru ca nu imi venea nimic deosebit in minte. Oi fi avand si eu obiceiurile mele, fixurile mele, dar nu am gasit nimic memorabil. Totusi, mi-a ramas in minte provocarea si rasfoindu-mi agendele de anii trecuti mi-am amintit de-o ambitie pe care am avut-o in urma cu vreo 2 ani si am zambit.

A fost o perioada in care vorbeam destul de mult cu un prieten, si bune si rele si lucruri serioase si fleacuri. Ma incuraja si ma certa, ma facea sa rad si sa plang si invataseram sa ne deschidem unul in fata celuilalt. Asa am decoperit fiecare fete nevazute si necunoscute ale celuilalt. Pentru ca nu era din Oradea si pentru ca vorbeam si la cele mai neconventionale ore, telefonul era unul din mijloacele noastre de comunicare. Din motive de galanterie si de buget intr-ale minutelor, el era cel care ma suna de cele mai multe ori. Iar cea vorbareata eram...eu :D. Pai na, sunt femeie, nu?
La un moment dat mi-a spus razand cam cate minute consuma cu mine lunar si nu l-am crezut. Erau prea multe! Asa incat, din ambitie, evident, am decis sa ii demonstrez cat vorbeam. In prima zi a lunii urmatoare am inceput sa contabilizez. La sfarsitul fiecarei convorbiri imi notam numarul de minute si secunde. Le-am tinut evidenta la sange. Acum, cand ma uit in agenda nu pot sa nu zambesc:

01 aprilie 2005- 3' 40"
- 3' 24"

02 aprilie 2005- 48' 45"
- 2' 36"
- 46' 04"
- 33'33"
.
.
.
20 aprilie 2005- 9'38"
- 60' 00"
- 19'48"
etc.

Total minute, la sfarsitul lunii aprilie: 262. Si asta doar apeluri one way. Pe ale mele, putine la numar si minute, nu le-am contabilizat. Nici minutele si orele petrecute pe messenger.
Da, am demonstrat ca vorbea mult cu mine si isi consuma parte importanta din minute cu mine, dar am demonstrat si cat de capoasa pot fi daca imi propun asta. Si da, sunt o femeie "scumpa" :).

13 comentarii:

CRISTI ROMAN spunea...

La mine, o discutie pe telefon cu o femeie nu poate fi mai lunga de 1 minut, maximum 1 minut si jumatate. Pur si simplu nu suport sa stau la telefon atit.

Oana Anca spunea...

Misoginule:P

V.I. King spunea...

Bine macar ca ai gasit pe careva sa te asculte, daca prindeai unul care se lungea si el la vorba, il falimentai.
Cristi, tu crezi ca baiatul ala vorbea mai mult de 1 minut, 1 minut jumate?
El asculta doar, Anca vorbea.
:D

CRISTI ROMAN spunea...

Gabi, tare!!!!!

V.I. King spunea...

Anca,
Sper ca nu te-ai suparat. Nu a fost frumos din partea noastra ca te-am bagat la mijloc, insa a fost ca la fotbal, ai facut "centrarea" perfecta, nu puteam sa ratez. :)

Anonim spunea...

@Gabi, Anca a facut centrarea perfecta insa tu cu siguranta n-ai nimerit poarta (goala de altfel) Mai incearca, poate-ti iese mai bine! No offence.
In privinta discutiilor telefonice cu semnatara blogului poate doar un abonament cu minute nelimitate ar face fata.
...te sun? :)

Oana Anca spunea...

Gabi, mereu mi-au placut mototolii, care ma lasau sa ma desfasor! (Daca citeste post-ul asta, respectiv comentariul asta si e posibil intr-o oarecare masura, mi-am aprins paie in cap) :). De falimentat sigur nu pe el il falimentam, ci proprietarul abonamentului, nu spui cine, "persoana" importanta.

El, te dai mare, da? Suna-ma, dar mai intai (re)aminteste-ti nr meu de tel :D.

Anonim spunea...

WOW. Cîte minute!!! Cîte stripsuri de la KFC putea să se cumpere !!(unitatea mea de măsură, încerc să mă las :P)

Oana Anca spunea...

Paul, cum te simti a doua zi dimineata dupa ce ai mancat crispy strips-uri? :) Eu m-am lasat de mult de ele :))).
Cat despre minute...erau minute. Free:)

ice4you® spunea...

262 - cristoasee ...
Pai atatea minute nu am vb nici cand eram indragostit lulea :D Stii ca e perioada aia nasoala cand chimia isi face de cap, insa si atunci eram rational din punct de vedere finainciar.
Si free sa fi fost si nu vorbeam atat. Mai bine jucam ceva in retea, sau ma plimbam cu masina, e mult mai interesant, ce dracu poti vb cu aia doi neuroni ai unei femei atatea minute :DDDDD


P.S. Si da, sunt al dracu de misogin :P

Oana Anca spunea...

Pai ice, cei doi neuroni ai femeii incearca sa stimuleze unicul neuron masculin; nu de alta, dar daca nu l-ar baga in seama ar deveni depresiv:)
Si-n alta ordine de idei, mereu am stiut sa ii gasesc pe acei oameni mai speciali cu care sa stau de vorba. Niciodata nu mi-au placut banalii sau oamenii obisnuiti. Tre sa fie special ca sa il bag in seama ;-)

ice4you® spunea...

Oana Anca said...

Pai ice, cei doi neuroni ai femeii incearca sa stimuleze unicul neuron masculin

Auci ! :D
Am vrut sa spun unul, asa cum o spun de obicei, dar am fost generos si mi-am luat-o :D

Oana Anca said...

Niciodata nu mi-au placut banalii sau oamenii obisnuiti. Tre sa fie special ca sa il bag in seama ;-)

Ma simt onorat, si am luat-o ca si pe un compliment :D

Oana Anca spunea...

Ice, 1-0 aici. Cat despre lauda...vorbeam de cei care-si pierd minutele, orele, zilele, lunile, anii cu mine :P