marți, ianuarie 02, 2007

La inceput de an


"Nu stiti ca cei ce alearga in locul de alergare, toti alearga, dar numai unul capata premiul? Alergati dar in asa fel ca sa capatati premiul.
[...]
Eu, deci, alerg, dar nu ca si cum n-as sti incotro alerg. Ma lupt cu pumnul, dar nu ca unul care loveste in vant."

E decizia mea la-nceput de an. Alergare cu folos va doresc tuturor!

14 comentarii:

V.I. King spunea...

Sfatul meu e sa alergati, la propriu, nu numai la figurat, asa cum sugereaza Oana. O alergare fara invingatori sau invinsi, iar premiul suprem e sanatatea. Eu am descoperit cam tarziu asta, insa niciodata nu e prea tarziu, zice o vorba romaneasca.
Cat despre alergarea ta, Oana, cum ramane cu maleabilitatea si toleranta pe care ti le-ai propus pentru 2007? Nu se cam bat cap in cap cu alergarea de care pomenesti? :)

Oana Anca spunea...

Pai Gabi, ele nu se exclud una pe alta. Alerg si ma zbat pentru mine si asta dupa obiective bine stabilite, nu fara o tinta precisa. Niciodata nu am sa calc peste oameni, ci mereu o sa imi pese de ei. Doar ma voi feri de cei rai :).
Voi alerga pe culoarul meu, respectand regulile si facand totul pt a fi pe locul 1! :)

V.I. King spunea...

Intotdeauna ascensiunea unei persoane este gresit privita si interpretata de cei din jur. Cunosc si eu o Oana, care a reusit profesional tocmai datorita alergarii de care pomenesti, insa stii cum e lumea, invidioasa....

CRISTI ROMAN spunea...

Ce ma bucur ca ai pus o imagine de sport!

Oana Anca spunea...

Gabi, gura lumii sloboda. Atata timp cat o fac cu ambitie si demnitate, fara sa lezez pe nimeni, nu stiu de ce le-ar pasa. Daca roade...e problema lor, nu? :)

Cristi, nu ma credeai in stare? :)

V.I. King spunea...

E corect, e problema lor, pe de alta parte si eu ma consider genul asta de luptator, insa uneori lumea ma intelege gresit si asta nu ma lasa indiferent. Eu doresc in acelasi timp sa nu pierd relatiile cu cei din jurul meu.

Corina Rediş spunea...

de ce nu ai scris de unde e citatul?

Oana Anca spunea...

Ca sa provoc lumea sa caute, Co :)

V.I. King spunea...

Desi am citit f putin pe Nichita, ca stil pare sa-i semene citatul

Oana Anca spunea...

Esti departe, Gabi! Alte pareri, in afara de cele 2 Corine? :P

V.I. King spunea...

Acum, ca tot m-ai starnit, am cautat si am gasit, insa se poate numi ca am trisat, asa ca pastrez raspunsul pentru mine, oricum inspirata alegere trebuie sa recunosc

V.I. King spunea...

"Ci ma port aspru cu trupul meu, si-l tin in stapinire, ca nu cumva, dupa ce am propovaduit altora, eu insumi sa fiu lepadat."

Oana Anca spunea...

Felicitari, Gabi! :) Asta inseamna ca-s datoare cu vreun premiu? Ca tot asa am vazut pe la voi pe blog-uri. :)

V.I. King spunea...

Premii am dat eu, asta nu inseamna ca exista vreo obligatie reciproca din partea cuiva.
Insa daca vrei sa ma premiezi in vreun fel, transmite-mi niste ganduri pozitive, ca nu stiu ce naiba am in ultimele zile de gandesc negativ. Asa mi se intampla de fiecare data cand nu sunt de sarbatori acasa.