joi, ianuarie 25, 2007

SNOBBER

Nu-i suport pe cei care cum isi iau noul birou in primire, cum incep sa-si bata cuie in pereti. De ce? Pai sa-si etaleze diplomele! Nu conteaza ca ai facut scoala de sudori si dupa cativa ani de "afaceri" si matrapazlacuri ai ajuns scapatat, iar cu 2000-3000 de eurasi ai absolvit si-o facultate. Sau poate cu dolarei ai terminat un Wheaton College. Conteaza ca pronunti "casi" in loc de "case"? Sau scrii "a-ti mers" in loc de...mai conteaza, oameni buni? "Eu este cool, so...gimme some respect, fraierilor!".

In aceeasi oala intra si noua moda a blogger-ilor: "Frate, am aparut in fituica! Nu ma crezi? Ia aici de la mine si citeste, analfabetule! Aaaa, si...m-a citat si alde Badea la Revista Presei. Asa ca...ciocu' mic si temenele. Mai jos! Hai, hai, miscarea!"

Asadar, oameni buni, au aparut VIP-urile. Aia care-s in fruntea clasamentului la trafic.ro si in blogroll-ul celor multi (conteaza si mai cum?). Aia care daca scriu de "Povestea..." lui Creanga sau ragaie in scris au aplauze furtunoase la scena deschisa. Iar tu, mezinul blogger-ilor fa bine si citeste cu sufletul la gura tot si ai grija sa pasezi si niste comentarii strategice, pe ici-colo, sa vezi cum iti faci suporteri!

Decizii personale:
1. Si asa era cazul sa-mi zugravesc camera, asa ca o voi tapeta cu diplome.
2. Am adunat la dosar toate aparitiile-mi in presa si cine vrea sa traga cu ochiul e invitatul meu: costa doar 1 RON/articol; interviurile radio si TV sunt ceva mai scumpe: de la 5 RON in sus/minut.
3. Voi continua sa citesc anumite blogg-uri, dar voi fi scumpa la comentarii; incomensurabil in RON.

Traiasca SNOBBER-ii!!!

25 de comentarii:

Anonim spunea...

eu dacă o să am birou personal sigur nu o să îmi agăţ diplomele. urăsc să bat un cui în perete. :)vreau să am pereţi fără găuri

ice4you® spunea...

Mie unul mi-se rupe de diplome, a mea jur ca nu stiu pe unde e si nici nu m-am chinuit sa adun la ele, prefer hartia igienica, cand ma duc acolo unde merge si regele singur.
In rest nici eu nu sufar pe toti cei care incearca sa devina vedete, chiar daca o viata au fost niste anonimi. Nici in lumea asta a scrijelitorilor virtuali nu am scapat de pretinse vedete ... nu dau nume da se cunosc, ptr cei care au nevoie de un hint, pot sa le spun ca: nu scriu mai nimic interesant, copiaza ideei si apoi pretind ca le aveau din nastere.
Uatever ...

Eu unul nu ii suport pe acest timp de snobi, care au o toba in piept si se bat cu capu de ea de cate ori vor sa spuna ceva.

Ptr toti am o vorba :

Muriti ma !

Anonim spunea...

astept comentariul lui Cristi Roman :D

Oana Anca spunea...

Paul, eu am mentionat ca dormitorul mi-l tapetez; nu bat nici un cui. Si eventual cu ce ramane, fac si jumatate din hol :P.

Ice, "si-ase-mi vine cateodata, sa dau cu cutitu-n piatra!" :)

Oana Anca spunea...

L, bine-ai revenit! :D

Anonim spunea...

Oooops, cineva e suparat pe aici! E foarte distractiv sa urmaresti blogurile, se poate vedea cu usurinta cine a inspirat pe cine, cine ataca pe cine...LOL

V.I. King spunea...

Anca,
Atunci cand scriam pe blog-ul lui Tolo despre cum sunt ierarhizate valorile in tara la noi, am primit niste replici foarte acide de la Victor Ciutacu, redactorul-sef de la Jurnalul, care intre noi fie vorba, nu a inteles notiunea de blog. Ce pretentii mai ai la altii care nu stiu decat sa o trimita pe Maria Andries la cratita si sa scrie numai abjectii pe unde isi lasa amprenta.
Daca stai sa te consumi pentru toti nenorocitii, te consumi inutil.

Anonim spunea...

mersi; n-am fost insa plecat niciodata; am citit cu aceeasi placere mereu blogul tau si apreciez ca asa dintr-o data ai chef sa scrii intens; si, totusi, il astept pe Cristi :D

Anonim spunea...

Degeaba il asteptati pe Cristi sa comenteze. Din cate am observat, omul scrie despre el, despre ce-l intereseaza & preocupa. Doar e vorba de un blog, nu?
Cred ca e placut totusi sa fii mentionat intr-o "fituica", pentru un proiect personal. Mai ales ca din cate am vazut, omul este ziarist si e obisnuit oricum "sa-i apara numele la ziar". :)
Cred ca va cam roade invidia, boys & girls..

Anonim spunea...

mark6, e ca un drept la replica; asa se naste comunicarea; si blogurile n-ar fi nimic daca ar ramane doar la a insira impresii fara ca nimeni sa comenteze; si blogul lui Cristi n-ar fi ajuns atit de citit daca omul nu ar fi intrat sa comenteze si prin alte parti; asa ca, inca il astept pe Cristi.

derelict spunea...

pe Cine esti suparata de fapt?

Oana Anca spunea...

Sunt suparata pe grandomanie, lipsa de verticalitate, aroganta si goana dupa notorietate cu orice pret.
Ii apreciez pe toti cei ce stiu sa devina number one dupa o cursa cinstita, cu sudori pe frunte, nu apeland la matrapazlacuri si la nepotisme. Pentru ca uneori, un nume folosit excesiv pentru promovarea proprie poate fi numit nepotism; fie el si organizational.

Mark6, stai cuminte-n turma sa nu cumva sa te pierzi pe drum si sa te pape lupul cel rau :).

Anonim spunea...

nici nu-ti poti imagina cata dreptate ai.

Anonim spunea...

mi se pare chiar strigator la cer ca un blogger, care posteaza zilnic de doua-trei ori pe pagina sa, si care are blogul OaneiAncai la pagini favorite sa se lase atita timp asteptat cu un raspuns. Hei, Cristi, trezeste-te!!!

Stefan Manea (fanel) spunea...

Ha ha super articol. Da era bine sa-i zici SnoBBlogger. Mie sincer imi place sa bat cuie in pereti si sa atarn diverse vechituri si nu diplome, nu prea mi-au palcut diplomele nu mi-au tinut de cald si nu mi-au incalzit vanitatile. Cat despre dorinta oamenilor de e a fi vedete e normal sa fie asa, in ultimii ani educatia maselor lipseste si indiviual si compus.

PAPA BUN spunea...

Buna seara!
Oana Anca si ceilalti: de obicei nu raspund la leapsa, fiindca nu-mi place sa raspund la intrebari personale cind sint rugat. fac acest lucru atunci cind simt, cind sufletul meu vrea sa se destainuie. Asa cum am facut si cu Perioada sufletului meu.
Imi pare extrem de rau sa va suparati ca nu raspund la leapsa. Nu stiu cine e cu adevarat copil in toata poveste asta....serios.

Anonim spunea...

Cristi, tu nu ai citit ce a scris Oana aici, nu? Daca ai citit, iar ai ratat.

Oana Anca spunea...

Nu pot decat sa zambesc citind comentariile. Fiecare intelege cat poate. De unde nu este, nici Domnu' nu cere :).

Anonim spunea...

Cata rautate, fiindca cineva, nu conteaza cine, nu stiu cine e acest cristi, nu vrea si a precizat civilizat ca nu poate sa raspunda. Sincer, va simtiti bine fiind rai?
Pentru ice4you, cred ca te simti mare macho spunand "muriti ma!". Este? Bravo, Oana, ai ajuns exact ce urasti.

Anonim spunea...

Oana Anca, cred ca din toata lumea, tu pici cel mai prost. Intr-adevar, ai ajuns ceea ce pretinzi ca nu esti.

Poezioarele, basmele, gandurile bune, inocenta...nu prea se potrivesc cu "stai cuminte-n turma sa nu cumva sa te pierzi pe drum si sa te pape lupul cel rau". Nici macar nu comentez rautatea din spatele acestor cuvinte.

Corina Rediş spunea...

mark6 si laur draga, oana asta e OANA ANCA, doua lucruri diferite, 2 in 1. Cititi despre ea si apoi dati-va cu parerea, IN CUNOSTINTA DE CAUZA!!! Cat despre ce a scris... sa fim seriosi, adevarul supara! Iar provocarea pt Cristi a facut-o l, din cate vad. Ea nu a nominalizatpe nimeni. Cititi comentariile si faceti voi socoteala, cati sunt deacord cu ce a spus si cati nu.

Anonim spunea...

o lauzi fiindca ii esti sora, bravo tie. anyway, de ce n-am fi doar buni?

Oana Anca spunea...

Iar tu, "laur" ii esti iubita lui Cristi sau poate prietena? :)

Anonim spunea...

stimata doamna, n-am nici o legatura.

Corina Rediş spunea...

are these your best shots?!