marți, aprilie 03, 2007

Strigat in tacere

Furie amestecata cu durere. Ogoliu, lupte verbale, arogante, ciocniri. Apoi lacrimi si sange. Mi-ai infipt azi cutitul adanc de tot si mi-ai facut tandari ceea ce aveam mai de pret: inima si sufletul. Se spune ca cei mai apropiati oameni, cei ce te cunosc cel mai bine te ranesc cel mai tare. Azi m-a durut mana ta. M-a durut manerul pumnalului, pe care cu un zambet satisfacut il invarteai si-l implantai tot mai adanc.
Azi ai murit si-odata cu tine a murit si-o parte din mine. Poate aceea pe care nu ai inteles-o niciodata; poate aceea pe care nu ai cunoscut-o niciodata. sau poate cea pe care nu ai apreciat-o niciodata. Ma bucur insa ca aceasta moarte ti-a redat linistea si bucuria. Ma bucur pentru zambetul tau si pentru puterea cu care ai dat drumul pumnalului si te-ai facut nevazut.
Ma bucur cu lacrimi in ochi si cu fiinta-mi sfasiata-n bucati mici care poate niciodata nu vor mai forma un intreg.

12 comentarii:

Anonim spunea...

vreau ceva vesel!

Oana Anca spunea...

si eu...

Marian Vişu spunea...

Atunci da-ne un zambet...

ice4you® spunea...

... sau macar ceva mai mult optimism.

Oana Anca spunea...

Marian, zambetul promit sa-l dau in mai. Si sa stii ca mereu ma tin de cuvant cand promit ceva :).

Ice, optimismu-i una; durerea e alta. Sunt oameni la care tii si care te ranesc. Nu se poate sa nu sangerezi. Asta daca ti-a pasat vreodata de ei.

V.I. King spunea...

Cine te iubeste cu adevarat nu te uita si-ti va fi aproape tot timpul. Viata, insa, e o lupta, uneori oarba, alteori injusta, si ca orice lupta produce rani. Depinde te capacitatea fiecaruia de a-si "regenera tesuturile"

Anonim spunea...

...a smile in May ? A perfect time for smiling :)..However , every day M A Y be the day in May ... :)

Anonim spunea...

ce tare e anonim! acum fiecare se gandeste la ce vrea cand vine vorba de luna mai in invalmaseala gandurilor OaneiAncai!

Anonim spunea...

http://youtube.com/watch?v=EdSAsjNoSZM

ice4you® spunea...

Hristos a inviat !

Lasa supararile deoparte, si fi bucuroasa alaturi de cei dragi tie !

Unknown spunea...

bucura-te de primavara, draga mea. nu te lasa!

Anonim spunea...

prea-nvalnmasite ale tale ganduri sunt de nu reusesti sa mai pui aici nici macar cateva crimpeie? sau furia inca mai curge prin venele sufletului ucis? hai, scrie. niste ganduri ale unui om mare cu suflet de copil.