duminică, decembrie 16, 2007

Film din "tara norisorilor roz"

E genul de film soft la care te uiti intr-o dupa-masa linistita de week-end, cuibarita pe canapea, infasurata in patura moale si calduroasa, bucurandu-te de tihna ultimei zile libere din saptamana.
E genul de film la care m-as putea uita din nou si din nou, fara a ma plictisi, pentru ca-mi trezeste cele mai frumoase ganduri si simtaminte. Cred ca-l vad a 4-a sau a 5-a oara, dar inca nu m-am saturat de el. Imi place pentru sensibilitatea si bucuria pe care o emana, imi place pentru ca joaca Tom Hanks si Meg Ryan, imi place pentru "Dreams" a lui The Cranberries, imi place pentru ca e despre suflet si iubire, despre curajul de-a pune punct si a infrunta necunoscutul, de a visa si a nu te teme sa-ti doresti; e despre cum sa faci afaceri plin de daruire, fara sa te temi sa fii diferit, despre dragoste pentru carti si copii, despre dedicare, despre esec si reusite, despre margarete si batiste...:). E despre speranta si implinirea ei. Despre "somewhere over tha rainbow", "Mandrie si prejudecata", Starbucks, despre "the first second date"...
E filmul perfect pentru cei ce traiesc si cred in "tara norisorilor roz": You've got m@il!

9 comentarii:

Anonim spunea...

despre ce film e vorba?

Oana Anca spunea...

Anonim..."E filmul perfect pentru cei ce traiesc si cred in "tara norisorilor roz": You've got mail!"

elena spunea...

Absolut superb! Potrivit iernii si sarbatorilor si sperantelor si increderii in dragostea adevarata... :)

Anonim spunea...

hm...e mişto filmul, şi da e din genul care merită revăzut. dar eu din genul acestor filme am un super / mega / preferat: „Runaway bride” cu Gere şi Julia Roberts.

cred că l-am văzut pînă acum de 5 ori :)

Oana Anca spunea...

Paul, filmele cu Julia Roberts sunt la un alt nivel pentru mine. Nu suporta comparatie :D. Prietenii stiu de ce!

Anonim spunea...

a, nu ştiam :) oricum, acela cred că „e cel mai special film” din această categorie.

Anonim spunea...

apropo, te uiţi pe Procinema la „Mad about you”? e unul din serialel care au acelaşi gen de subiect şi are muulte episoade :) e foarte reuşit.

Oana Anca spunea...

Paul, tu ai suflet de femeie :). Sau o fi influenta casniciei!?
Stiu serialul de care pomenesti, nu ma prea uit la el insa, din lipsa de timp si rabdare. Ajung seara destul de tarziu acasa si in timpul saptamanii prea putin ma uit la TV. Prefer o carte buna, sa adorm cu ea in brate.

Anonim spunea...

:))) la asta cu sufletul de femeie nu m-am gîndit, cred că trebuie să îmi mai schimb din gusturi.

dar las că toate aceste seriale şi filme la care mă uit sînt în balanţă cu „n” meciuri de fotbal :P (sau cel puţin aşa mă mint)