miercuri, iunie 04, 2008

Schimbarea

De cateva zile viata mea, asa cum anuntam in post-urile anterioare, s-a schimbat...as putea spune...radical. Se pare ca nu-mi plac jumatatile de masura si nici lucrurile marunte. Asa ca de luni, 2 iunie 2008 am schimbat multe, multe: oras, loc de munca, oameni, mijloace de transport, strada, casa, masa, etc.
De 3 zile sunt "bucuresteanca", asa cum le place unora sa ma strige mai nou.
Impresii? Deocamdata e de bine. Si in ceea ce priveste casa&masa, si in ceea ce priveste jobul, si in ceea ce priveste oamenii. Si sunt sigura ca pe masura ce timpul va trece va fi si mai bine. Ma voi obisnui tot mai mult sa locuiesc la casa, cu gradina, ma voi obisnui cu colegi tineri (majoritatea mai tineri decat mine), cu limbajul englezo-romanizat si super abreviat, ma voi obisnui sa ma gandesc singura la cele necesare traiului si sa mi le cumpar, sa gatesc, sa-mi planific singura ziua de maine, sa-mi planific resursele financiare si nu numai, sa stau si singura cu gandurile mele, sa ies si cu prieteni dragi care pana acum mi-au fost departe.
Probabil cel mai greu imi va fi sa ma obisnuiesc departe de oameni dragi, de parinti, de Corina si Filip, de prieteni dragi si frumosi (mai ales de H), de fosti colegi de care m-am atasat si de care m-am despartit cu inima stransa si cu lacrimi in ochi. Mi-e dor de voi de toti, dar promit din nou ca atat cat tine de mine ramanem aproape si ne vedem cat de des va fi posibil. Iar invitatia de a veni sa ma vizitati ramane deschisa! :)

8 comentarii:

ice4you® spunea...

Succes!

Oana Anca spunea...

Multam, Ice! Sa fie!

Anonim spunea...

Ma bucur ca esti bine... inceputul e mai greu! Vezi sa nu iti pierzi accentul de ardeleanca :)
Succes in toate si sa ai grija de tine.

P.S. pe mine ma intreaba lumea daca mai stiu romaneste:D, asa ca vezi ce faci cu englezo-romana.

Oana Anca spunea...

Promit, Corina. Macar cate un "na" si cate un "szia" sa mai pastrez:).
Multumesc pentru urari. Si tu ai grija acolo de tine si de ai tai. Mai ai un pic si vine si Julia :). Astept vestile bune si primele poze cu ea!

Anonim spunea...

Sper ca ambitia ce te caracterizeaza sa te ajute sa iti implinesti macar o parte din dorinte. Ai grija cu timpul, in Bucuresti nu e timp de pierdut vremea :)
Acolo viata se deruleaza cu alta viteza decat in provincie si nu te uita la "bucurestenii" de langa tine, 90% dintre ei sunt din provincie :)

Oana Anca spunea...

Merci, Gabi. Stii...viata se deruleaza cu viteza cu care o lasam noi sa se deruleze. N-am de gand sa ma iau la intrecere cu timpul. Dar nici ardeleanca tipica nu sunt in ceea ce priveste viteza :). Prefer echilibrul.
Ambitiile mele sunt de natura profesionala in primul rand si apoi, era cazul sa stau singura, pe picioarele mele. So far, so good. Si datorita unor oameni pretiosi; si-aici, si-acolo, in Oradea, si mai departe :).

Dan spunea...

Le doresc bucureştenilor să se acomodeze uşor cu tine :D şi să mai uite de cuvinte precum "provincie"

Oana Anca spunea...

Multam, Dan. Au noroc ca-s destul de suportabila; atata ca mai creez dependenta uneori :P.